A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Tudta-e Ön...?

Az NKM Áramszolgáltató Kiemelt ügyfeleinek, így Önnek is, a személyes ügyfélszolgálat helyett külön Üzleti Vonalat biztosít.

Ügyfélszolgálati elérhetőségeink

Kis- és közepes vállalkozások

Kisvállalkozó ügyfeleink áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket e-vonalunkon a 06 62 565 600-es éjjel-nappal hívható kék számon, vagy személyes ügyfélszolgálati irodáinkban intézhetik el.

Amennyiben írásban szeretne kapcsolatba lépni velünk, azt az alábbi címen teheti meg:

Levelezési cím: 6701 Szeged, Pf.: 199

Nagyvállalatok

Amennyiben az Ön vállalkozása rendelkezik legalább egy 3x80 Amper névleges csatlakozási teljesítmény feletti fogyasztási hellyel, kérjük, áramszolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel forduljon személyes kapcsolattartójához, vagy amennyiben Önnek nincs személyes kapcsolattartója, hívja az Üzleti Vonalat a 06 62 565 400-es számon.

Üzleti Vonalunkon egy telefonhívással teljeskörűen tudja intézni villamosenergia-szolgáltatással kapcsolatos ügyeit (pl: szerződéskötés, üzemeltetés, számlázási tevékenységek), hiszen felkészült munkatársaink segítenek Önnek ebben.

Milyen előnyöket biztosít közvetlen Üzleti Vonalunk az Ön számára?

  • Ügyfeleink igényeit figyelembe véve, hétköznap reggel 8 és 16 óra között fogadjuk hívásait, elősegítve a gyors és kényelmes ügyintézést.
  • Az Ön hívásait hangmenü nélkül, közvetlenül munkatársunk fogadja.
  • Az Ön ügyeit nagy tapasztalattal rendelkező, képzett munkatársaink intézik.

Az üzleti ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Üzleti Vonal: 06 62 565 400

Üzleti fax: 06 62 568 006

e-mail: uzleti@nkmaram.hu

Cím: 6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 68.