A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

NKM Áramszolgáltató

Az NKM Áramszolgáltató a villamosenergia-ipari tevékenységek széles palettájával foglalkozik:

• villamosenergia-ellátás és értékesítés lakossági ügyfelek részére az egész országban

• villamosenergia-értékesítés üzleti ügyfelek részére az egész országban

• villamosenergia-elosztás Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megyében, valamint Pest megye déli részében

• hálózat karbantartás és fejlesztés Csongrád, Bács-Kiskun, és Békés megyében, valamint Pest megye déli részében

A társaság 32 ezer kilométeres elosztóhálózatot üzemeltet a dél-magyarországi régióban leányvállalata, az NKM Áramhálózati Kft. által több mint 18.000 km2 szolgáltatási területen.

Az NKM Áramszolgáltató Zrt. több évtizedes közvilágítási üzemeltetési és karbantartási tapasztalattal rendelkezik. A Társaság üzemelteti a közvilágítási célú világítótesteket, javítja a közvilágítási fényforrásokat és működtető alkatrészeiket: így hozzájárul az önkormányzati közvilágítási közfeladat ellátásához.

2017. február 1-jétől az NKM Áramszolgáltató a Nemzeti Közművek részeként biztosítja ügyfelei számára villamosenergia-ellátást. 2017. június 1-jétől az NKM Áramszolgáltató immár országszerte várja ügyfeleit. Országos elérhetőségének köszönhetően az NKM Áramszolgáltató ügyfélköre folyamatosan bővül, már most közel 800 ezer egyetemes és szabadpiacon vételező ügyfelet lát el villamos energiával Magyarországon. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a márciusban beadott országos egyetemes szolgáltatói engedély-kérelem kapcsán hozott határozata alapján az NKM Áramszolgáltató országosan 300 helyszínen, a FŐGÁZ-zal közös kirendeltségen fogadhatja az ügyfeleket.

A Nemzeti Közművek irányítása alatt az NKM Áramszolgáltató a legmagasabb műszaki színvonalon, hatékony és ügyfélbarát működés mellett végzi a villamosenergia-szolgáltatást. Az NKM Áramszolgáltató, nemzeti tulajdonú társaságként 2017-ben jelentősen megemelte a hálózatfejlesztési és rekonstrukciós beruházásokra fordítandó pénzügyi keretét a dél-magyarországi régió 3 megyéjében. A térségben működő vállalkozások energiatöbblet-igénye alapján 2017-ben több helyszínen történik meg a villamoshálózat bővítése, transzformátor állomás építése. Az NKM Áramszolgáltató 2017-re tervezett saját forrásból megvalósított beruházásaival hozzájárul a települések dinamikusan fejlődő gazdasági életéhez és a lakosság biztonságos villamosenergia-ellátáshoz.

Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. feladata a nemzeti közműszolgáltatási rendszer egységes, központi irányításának biztosítása, az állami közműszolgáltatások kialakítása és hosszú távú, fenntartható működtetése a földgáz-, a villamosenergia- és a távhőszolgáltatás ágazataiban. További információ a Nemzeti Közművek oldalán található.

Az NKM Áramszolgáltató ügyfelek iránti elkötelezettségét számos szakmai díj és elismerés bizonyítja

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által évente elvégzett fogyasztói elégedettségi vizsgálat eredménye alapján az elmúlt 22 évben 16 alkalommal ítélték oda az NKM Áramszolgáltató Társaságcsoportnak az Energiafogyasztók Díját.

Az NKM Áramszolgáltató 2008 óta 7 alkalommal nyerte el a Superbrands díjat, míg a Business Superbrands díjjal 4 alkalommal tüntették ki.

A Társaság 16 éve alapított telefonos ügyfélszolgálata az áramszolgáltatók közül egyedüliként fogadja a hívásokat a hét minden napján, 24 órában. Az ügyfélközpontú hozzáállást Kiváló Call Center díjjal ismerték el.

Az NKM Áramszolgáltató mobil applikációja a Magyar Marketing Szövetség pályázatán különdíjat nyert az Év Applikációja kategóriában, amely jól bizonyítja az ügyfelek iránti elkötelezettségét.

A dél-alföldi régió egyik legnagyobb vállalataként az NKM Áramszolgáltató a társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híve.

Az NKM Áramszolgáltató Szeged központjában található műemlék jellegű irodaépülete120 éves. Az NKM Áramszolgáltató székhelyén az NKM Áramszolgáltató Galéria egész évben kiállításoknak ad helyet, és számos kortárs művészt támogat.

A villamos szakma és a technika hagyományai iránt érdeklődőket várja az NKM Áramszolgáltató Elektrotechnikai Múzeuma Szegeden, Baján és Békéscsabán. A szegedi helyszín külön érdekessége, hogy az épületben ma is működik a Tisza parti 20/10kV-os alállomás.

Az NKM Áramszolgáltató 16 éve névadó szponzora a számos olimpiai bajnokot felsorakoztató NKM Áramszolgáltató Szeged Vízisport Egyesületnek.

Az NKM Áramszolgáltató munkatársai 2010 óta szervezik meg karácsonyhoz közeledve CIPŐSDOBOZ akciójukat azzal a segítő szándékkal, hogy minél több nehéz helyzetben lévő kisgyermeket és családot ajándékozzanak meg.

.