A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
e-vonal
A nap 24 órájában fogadják hívását munkatársaink.

06 62 565 600

e-számla
Tudjon meg többet az e-számláról

Jövőbarát szolgáltatásunk részleteiről itt olvashat.

e-számla

Átlagos éves fogyasztás

Az NKM Áramszolgáltató törekszik arra, hogy a fogyasztók energiafelhasználási igényeinek optimalizálását elősegítse. Az energiafogyasztás folyamatos nyomon követése által ügyfeleink is tehetnek a környezet védelmében.

Az elszámoló számlán minden ügyfelünk megtalálhatja, mennyi volt a fogyasztása az elszámolási időszakban, mennyi a fogyasztásának aránya az aktuális elszámolási időszakban az azt megelőző elszámolási időszakhoz viszonyítva.

Az alábbi adat pedig segítséget nyújt az átlagos lakossági felhasználással való összehasonlításban.

Átlagos éves fogyasztás lakossági fogyasztás 2016-ban az NKM Áramszolgáltató Zrt. egyetemes szolgáltatói ügyfelei körében:

2093 kWh/év/fogyasztási hely

A 2009-ben elindított „Gyűjtsük az energiát” felhívásunkra továbbra is minden Ügyfelünk küldheti energiatakarékossági praktikáit a gyujtsukazenergiat@nkmaram.hu elektronikus postaládába. A leghasznosabb praktikákat nemcsak hírleveleinkben olvashatják el, hanem a megújult, Gyűjtsük együtt az energiát! menüpont alatt is, ahol tematikusan gyűjtöttük össze Önök számára az energiatakarékossági ötleteket.

Idén felkerült honlapunkra legújabb ingyenes szolgáltatásunk az Energia kalkulátor is, melynek segítségével lakossági ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és átláthatóan tudják megbecsülni háztartásuk fogyasztását és költségeit.