A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
e-vonal
A nap 24 órájában fogadják hívását munkatársaink.

06 62 565 600

e-számla
Tudjon meg többet az e-számláról

Jövőbarát szolgáltatásunk részleteiről itt olvashat.

e-számla

Akadt egy kis szabadideje? – Töltse hasznosan!

Ha szeretne a villamos energiával, vagy vállalatunkkal kicsit közelebbről megismerkedni, hasznos linkeket keres, vagy csak egyszerűen úgy gondolja, ideje játszani egyet, akkor itt jó helyen jár!

Érdekességek rovatunkban részletesen olvashat az áramszolgáltatás és ezen belül az NKM Áramszolgáltató történetéről, megtudhatja, hogyan jut a villamos energia az Ön otthonába, betekintést nyerhet ügyfélelégedettségi kutatásaink eredményeibe, vagy meglepő adatokat olvashat arról, hogy mire is elég 1 kWh. Értelmező szótárunkban közérthető nyelven olvashatja el, mit is takarnak a sokszor idegennek tűnő szakkifejezéseink, sőt idegennyelvi szótárunkban megtalálhatja a legtöbb kifejezés angol megfelelőjét is. Linkcentrumunkban összegyűjtöttünk az Ön számára azokat a hasznos honlapokat, melyek véleményünk szerint hasznos információkkal szolgálnak minden, az áramszolgáltatás iránt érdeklődő kedves Ügyfelünk számára.

Jó időtöltést kívánunk!