A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Az alábbi térképen egy-egy ikonra kattintva megjelenik az Ön által kiválasztott ügyfélszolgálati iroda címe és nyitvatartása.

 

A térképet a jobb alsó sarokban lévő + és – gombokkal tudja nagyítani, illetve kicsinyíteni, az egér bal gombját nyomva tartva, pedig a térképen tud navigálni.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019.04.01. hatállyal egyes  állandó irodák (Szeged, Kecskemét, Hódmezővásárhely, Cegléd, Békéscsaba), illetve egyes fiókirodák (Baja, Békés, Csongrád, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kistelek, Lakitelek, Mezőkovácsháza, Mórahalom, Nagykőrös, Örkény) nyitva tartása megváltozik. Ugyanezen időponttól a kiskőrösi fiókiroda új címe: 6200 Kiskőrös, Bajcsy-Zs. u. 15.
A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 50/B. §-ának hatályon kívül helyezése miatt a panaszfelvételi helyek működése 2019.04.01-től megszűnik.
A fentiek miatt módosul az egyetemes szolgáltatói üzletszabályzat F.2 függeléke, melyet ide kattintva találhat meg.
 

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálati irodáink nyitvatartása a 16. héten, a 17. héten, a 18. héten és a 24. héten az alábbiak szerint változik

 

Város:  
Állandó irodaFiókirodaInformációs pont